Srpen 2024

Dobrý den,

za poslední měsíc se opět stalo několik důležitých věcí, o kterých bychom vás rádi informovali.

Kolektivní vyjednávání – Ve středu 28. srpna se sejdou odboroví předsedové k úvodní schůzce ke kolektivnímu vyjednávání. Kolektivní smlouva je platná do 31.12.2025, na podzim letošního roku budeme jednat o mzdových požadavcích. O postupu jednání vás budeme průběžně informovat na webu nebo prostřednictvím emailů.

ZMĚNA TARIFU VODAFONE – od 1.10.2024 se zásadně mění a zlevnůjí tarify VODAFONE. Všechny aktuální tarify (2, 5, 10, 15 GB) budou zrušeny a nově bude v nabídce pouze tarif neomezené volání a SMS + neomezená data za 386 Kč s DPH / měsíčně. Podrobnější informace o novém tarifu najdete na https://www.ospld-brno.cz/2024/03/22/vyhodne-volani-vodafone/

MULTISPORT TESTOVACÍ KARTA – Po dohodě s vedením firmy MULTISPORT na měsíc říjen 2024 nabízíme testovací karty zdarma, které novým zájemcům umožní měsíční vstupy na všechny nabízené aktivity. Multisport spolupracuje s více než 2 000 sportovních a relaxačních zařízení. Podrobnější informace o testovací kartě najdete na https://www.ospld-brno.cz/2024/08/27/multisport-zdarma/

Adventní zájezdy – jednodenní Budapešť nebo vícedenní (2 noci) Slovinsko + Ljubljana se budou konat první prosincový víkend. Všechny dostupné zájezdy můžete vybírat na https://www.ospld-brno.cz/category/zajezdy-a-divadla/

Sleva v prodejnách AUTO-KELLY – kdo má zájem o široký sortiment náhradních dílů a doplňků na osobní auta v této síti prodejen, tak nabízíme slevu od 5 do 30 %. Zájemcům zašleme přihlašovací údaje a přesný postup při nákupu.

Spolupráce s firmou COLLEGAS při odškodnění úrazů – Rádi bychom vás touto cestou informovali o možnosti využití bezplatné služby, kterou nabízíme našim členům a jejich rodinným příslušníkům. Spolupracujeme s renomovanou firmou COLLEGAS specializující se na přezkoumávání a revizi pracovních úrazů a jejich odškodnění. Tato firma má dlouholeté zkušenosti a vysokou úspěšnost v získávání vyšších pojistných plnění následkem úrazu, než jaké bývají běžně vypláceny pojišťovnami. Aktuálně již máme v organizaci pár členů kteří tuto službu využili a získali tak zajímavé finanční odškodnění.

Pojištění vozidel – Nabízíme velmi výhodné povinné ručení nebo havarijní pojištění pro osobní vozidla od ČPP se slevami od 40% do 55%. Více na čísle 734 866 135 nebo na emailu mbusek@ospld-brno.cz.

Prodej telefonů – Z důvodu dlouhodobé spolupráce s operátorem VODAFONE nabízíme výhodný prodej telefonů a jiné elektroniky pro vás nebo vaše rodinné příslušníky ze slevou 20%, které aktuálně využívá stále více našich členů. Samozřejmostí je záruka na 2 roky. Více informací Vám podá hospodář Martin Bušek na čísle 734 866 135 na emailu mbusek@ospld-brno.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *