Září 2024

Dobrý den,

za poslední měsíc se opět stalo několik důležitých věcí, o kterých bychom vás rádi informovali.

Kolektivní vyjednávání – na ZV v úterý byly projednány body, se kterými se obrátí odborové organizace na podnik při zahájení kolektivního vyjednávání a za naší ZO byly schváleny. Po projednání ve všech ostatních odborových organizacích se obrátíme na podnik s návrhem na zahájení kolektivního vyjkednávání. Kolektivní smlouva je platná do 31.12.2025, letos na podzim budeme řešit jen mzdové otázky.

Schůzka odborů městských firem – Jednání odborů městských firem

s radním pro dopravu Ing. Kratochvílem – proběhlo 3.9.2024 a bylo konstatováno, že uvnitř města Brna budou ještě dlouho pokračovat uzavírky a objížďky, protože opravy důležitých ulic (kromě započaté Údolní jsou v plánu Veveří, Kounicova, Pekařská, apod.) jsou na několik let dopředu.

Konference ZO OSPLD BRNO – V listopadu bude výroční členská konference naší Základní organizace v Kohoutovicích.

Nový tarif VODAFONE – od 1.10.2024 máme nový tarif od VODAFONE. Nově bude v nabídce neomezené volání a SMS + neomezená data v ČR za 386 Kč s DPH / měsíčně. Podrobnější informace o novém tarifu najdete na https://www.ospld-brno.cz/2024/03/22/vyhodne-volani-vodafone/

Adventní zájezdy – jednodenní Budapešť nebo vícedenní (2 noci) Slovinsko + Ljubljana se budou konat první prosincový víkend. Všechny dostupné zájezdy můžete vybírat na https://www.ospld-brno.cz/category/zajezdy-a-divadla/

Zájezd do Prahy – chystáme na 28. října, bude spojen s návštěvou Muzea MHD ve Střešovicích nebo může mít každý individuální program. Odjezd z Brna bude v 7.00 ráno, odjezd z Prahy v 18.00 hod.

Spolupráce s firmou COLLEGAS při odškodnění úrazů – Rádi bychom Vás touto cestou informovali o možnosti využití bezplatné služby, kterou nabízíme našim členům a jejich rodinným příslušníkům. Spolupracujeme s renomovanou firmou COLLEGAS specializující se na přezkoumávání a revizi pracovních úrazů a jejich odškodnění. Tato firma má dlouholeté zkušenosti a vysokou úspěšnost v získávání vyšších pojistných plnění následkem úrazu, než jaké bývají běžně vypláceny pojišťovnami. Aktuálně již máme v organizaci několik členů kteří tuto službu využili a získali tak zajímavé finanční odškodnění nad rámec běžnoho plnění od pojištovny.

Pojištění vozidel – Nabízíme velmi výhodné povinné ručení nebo havarijní pojištění pro osobní vozidla od ČPP se slevami od 40% do 55%. Více na čísle 734 866 135 nebo na emailu mbusek@ospld-brno.cz.

Prodej telefonů – Z důvodu dlouhodobé spolupráce s operátorem VODAFONE nabízíme výhodný prodej telefonů a jiné elektroniky pro Vás nebo Vaše rodinné příslušníky ze slevou 20%, které aktuálně využívá stále více našich členů. Samozřejmostí je záruka na 2 roky. Více informací Vám podá hospodář Martin Bušek na čísle 734 866 135 na emailu mbusek@ospld-brno.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *